St. Bededags-retræte

Ådalen, Randers, 8 maj 01:17 - 10 maj 12:00

Gud i alle ting

Du får en fantastisk mulighed for at fokusere på stilhed, musik, bøn og natur, hvis du tager med på St. Bededagsretræte på Ådalen ved Randers

Gud er aldrig langt væk fra en eneste af os. Gud er altid nær os. I ham lever vi, er vi og ånder vi. På denne retræte vil vi rette vores opmærksomhed mod Gud og søge hans nærvær i det, vi er, og i det, der er omkring os.

I ord og bevægelser, i naturen, i musik og bøn, og i stilheden vil vi øve os i at lytte til det, Han kommer til os hver især med.

Retræten foregår i stilhed med indlagte elementer, der tjener til inspiration for temaet, vi samles om. Du kommer til at stifte bekendtskab med bønner fra den keltiske tradition, med Bøn i Bevægelse, meditation med mere.

Der er undervejs mulighed for personlig vejledning.

Retræten er et samarbejde mellem Ådalen, Korsvej og Areopagos. Den ledes af Birgitte og Richard Krag, Heidi og Johannes Pedersen, Bente Lundbak Pihl og Thomas Frovin.

***

Ankomst fredag d. 8. maj fra kl. 12. Afrejse søndag d. 10. maj kl. 14.

Pris: 1600 kr. hvoraf 500 kr. betales i depositum
Der er mulighed for at ankomme torsdag d. 7. maj fra kl. 17 for en merpris på 500kr. (aftensmad og morgenmad inkluderet). Der vil være fælles aftenandagt og morgenandagt.

Tilmelding: Via Ådalens hjemmeside.
eller skriv en mail til info@aadalenretraete.dk

Kontakt: Ådalen Retræte tlf. 42 43 59 47.

Bottom