Kom til fyraftensmøde med Russ Parker

Hvordan kan vi velsigne og være en velsignelse for andre? Det vil Russ Parker give to spændende oplæg om i Helligaandskirken den 29. oktober

Nu kan du komme med til et spændende fyraftensarrangement i Helligaandskirken, hvor vi får besøg af englænderen Russ Parker.

Russ Parker har i mange år været leder af den anglikanske, diakonale bevægelse Acorn Christian Healing Foundation, som bl.a. har stået bag udviklingen af Christian Listeners, der uddanner lægfolk i aktiv lytning, som bruges i diakonalt arbejde, besøgstjenester, fængselsbesøg m.v.

For nogle år siden stoppede Russ Parker som leder af Acorn og arbejder nu selvstændigt med forsoning og heling af menigheder og samfund, både i England og USA.

I Helligaandskirken vil han undervise om kirkens kald til at velsigne og være en velsignelse, og hvordan dette kan føre til forsoning og heling af brudte relationer.

Vi starter kl. 17 med et oplæg ved Russ Parker med mulighed for spørgsmål og svar.

Derefter holder vi en pause, hvor vi spiser en sandwich sammen, og så holder Russ Parker et oplæg mere, hvorefter der også er tid til dialog.

Begge oplæg vil indeholde gode råd til, hvordan man i praksis kan velsigne og være en velsignelse for andre.
***

PRAKTISK INFO:

Hvornår:

Tirsdag den 29. oktober 2019 kl. 17-20

***

Hvor:

Helligaandskirken

Niels Hemmingsens Gade 5

1153 København

***

Pris:

50 kr. (inkl. sandwich i pausen)

***

Tilmelding:

Du bedes tilmelde dig her senest den 22. oktober 2019.

***

Arrangører:
Den Lyttende Kirke, Helligaandskirken og Areopagos

***

HJERTELIG VELKOMMEN!

 

 

Bottom